Made in Italy

Heldere tuinsalontafel in wit polyethyleen Made in Italy - Derti

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: DERTI
€ 326,90 € 408,62 -20%
Materiaal Polyethyleen en plexiglas
Levertijden 20/30 werkdagen

Heldere tuintafel in wit polyethyleen Made in Italy

Lichte tuintafel gemaakt in Italië met polyethyleen structuur compleet met plexiglas blad om dit product ongelooflijk resistent te maken tegen weersinvloeden, ideaal voor het inrichten van buitenruimtes met karakter. Het geïntegreerde LED-licht en het blad van plexiglas transformeren deze salontafel in een eigentijds designmeubelaccessoire en vergroten de veelzijdigheid om alle buitenomgevingen die een avant-gardistisch tintje vereisen functioneel te completeren.

Verkrijgbaar in verschillende vormen, het ontwerp van deze salontafel maakt het mogelijk om zowel afzonderlijk te gebruiken voor een delicaat resultaat als te worden geïntegreerd met andere elementen om levendige modulaire composities te creëren.

Beschikbare maten:
  • L 55 x P 55 x H 55 cm - kubus;
  • diameter 55 x H 55 cm - cilinder.
De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval. Het doel dat voortvloeit uit deze aanpak is om een concept van bewust en milieuvriendelijk produceren na te streven, plastic een nieuw leven te geven en duurzame en duurzame producten te creëren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief