Made in Italy

Moderne stoel voor eetkamer in rode Tecnofibra Almira

  • Made in Italy
  • Code: ALMIRA
€ 326,10 € 407,63 -20%
Minimale bestelhoeveelheid: 2
Materiaal tecnofibra
Maatregelen 45.5x47xh91 zithoogte 49 cm
Levertijden 25 werkdagen
Almira model stoel bedekt met tecnofiber, gemaakt in Italië
Zachtheid en comfort kenmerken deze unieke stoel, esthetisch modern, maar met vintage-kenmerken. Het bijzondere ontwerp, halverwege tussen modern en retro, maakt het een veelzijdig meubelstuk, perfect voor elke eetkamer. Een opvallend kenmerk van Almira's stoel is de brede, hoge rugleuning, die een optimaal zitcomfort garandeert.

De productie gebeurt met de hand in Italië, met alleen zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde materialen. De rode techno-vezelhoes bedekt het hele artikel, van de rugleuning tot de zitting en de benen.
Het gebruikte teknofibra wordt onderworpen aan een anti-vlekkenbehandeling die het tegen vloeistoffen beschermt. In geval van contact met wijn, suikerhoudende dranken, sterke dranken, likeuren, bier, koffie, thee en melk is het daarom voldoende om de substantie met een vochtige doek te verwijderen.
In het geval van vlekken die worden gegenereerd door balpennen, chewingum, hars, chocolade of snoep, moet u de machine wrijven met een doek gedrenkt in 90% ethylalcohol, terwijl het oppervlak moet worden gebruikt als het in contact komt met vet, olie of cosmetica. het schuim van een neutrale zeep, die dan wordt verwijderd met een vochtige doek.

Verdere afwerkingen en soorten coating zijn beschikbaar in vergelijking met die op de foto. Stuur voor informatie naar clienti@viadurini.it.

NB Het artikel kwam in te pakken vanaf 2 stuks per doos. Voor speciale verpakkingen (1, 3, 5, 7 ... stuks) geldt een toeslag van € 49,00.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief