Made in Italy

2 Fauteuils in oranje kunstleer en essenhouten poten Made in Italy - Spiegel

  • Made in Italy
  • Code: SPECCHIO
€ 1.851,90 € 2.314,87 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur eco-leer
Structuur materiaal staal en hout
Lengte (cm) 59
Diepte (cm) 62
Hoogte (cm) 82
Zithoogte (cm) 46

2 Woonkamerfauteuils van ecoleer, staal en hout Made in Italy

2 Fauteuils voor binnen , gemaakt met een stalen zitschaal aan de binnenkant, volledig gegoten in koudgeschuimd polyurethaan , bedekt met ecoleer met oranje afwerking , poten in natuurlijk essenhout, volledig gemaakt in Italië.

Deze fauteuil is de essentie van hedendaagse elegantie en comfort . Met zijn zachte en uitnodigende lijnen biedt hij een onweerstaanbaar comfortabele zitplaats, perfect voor momenten van ontspanning of intieme gesprekken. De eco-lederen bekleding, gekozen vanwege zijn kwaliteit en duurzaamheid, omhult de zitting en rugleuning en creëert een luxueuze en omhullende comfortervaring.

Het ontwerp van deze fauteuil, gekenmerkt door een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit , past zich harmonieus aan verschillende omgevingen aan, van elegante woonkamers tot verfijnde slaapkamers, of als accentelement in een studeer- of leeshoek. De stevige structuur zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de zachte bekleding en gebogen lijnen uitnodigen om achterover te leunen en te ontspannen.

Deze fauteuil is niet zomaar een meubelstuk, maar een functioneel kunstwerk, een stijlvolle toevoeging die elke ruimte naar een hoger niveau tilt. Kiezen voor deze fauteuil betekent kiezen voor een mix van luxe, comfort en design die in elke omgeving het verschil zal maken.

Dimensies:

  • lengte: 59 cm
  • zitlengte: 46 cm
  • diepte: 62 cm
  • hoogte: 82 cm
  • zithoogte: 46 cm
  • Hoogte armleuning: 60 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief