Made in Italy

2 krukken in zwart leer en gouden stalen structuur Made in Italy - Bolle

  • Made in Italy
  • Code: BOLLE
€ 1.266,33 € 1.582,92 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur leer
Structuur materiaal staal en hout
Lengte (cm) 38
Diepte (cm) 43
Hoogte (cm) 70/96
Zithoogte (cm) 53/79

2 Woonkamerkrukken in leer, hout en staal Made in Italy

2 eetkrukken gemaakt met multiplex zitting bedekt met zwart leer , vierkante basis in goud geverfd staal , draaibare gasveer, volledig gemaakt in Italië.

Deze stoere en imposant ogende kruk is een onderscheidend designmeubel dat industriële elegantie combineert met ongeëvenaard comfort . De stoel, gemaakt van hoogwaardige materialen, is ontworpen om maximaal comfort te bieden, ondersteund door een metalen structuur die stabiliteit en weerstand in de loop van de tijd garandeert.

Het gedurfde ontwerp van het frame, gecombineerd met de keuze aan kleuren en afwerkingen, maakt deze kruk tot een veelzijdig meubelstuk , dat zowel in moderne omgevingen als in meer traditionele contexten kan passen bij de persoonlijkheid. De ergonomische voetsteun nodigt uit tot lange momenten van ontspanning en de zitting is ontworpen om het lichaam bij elke gebruikssituatie te accommoderen en te ondersteunen.

De perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit maakt deze kruk de ideale keuze voor degenen die een vleugje karakter aan hun ruimte willen geven , of het nu een bar, een keuken of een kantoor is. Kiezen voor dit meubelstuk betekent kiezen voor een meubelstuk dat niet onopgemerkt zal blijven en tegelijkertijd jarenlang betrouwbaar en comfortabel gebruik garandeert.

Dimensies:

  • lengte: 38 cm
  • diepte: 43 cm
  • hoogte: 70/96 cm
  • zithoogte: 53/79 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief