Made in Italy

2 krukken met lage rugleuning in Sky-stof Made in Italy - Delfino

  • Made in Italy
  • Code: DELFINO1
€ 831,53 € 1.039,41 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 38
Diepte (cm) 38
Hoogte (cm) 86
Zithoogte (cm) 65

2 salonkrukken in stof en staal Made in Italy

2 Eetkrukjes gemaakt met zilvergeverfde stalen buisstructuur en zitting volledig bedekt met sky-finish limoenstof, volledig gemaakt in Italië.

Deze lage kruk is een perfect voorbeeld van modern en functioneel design, dat een strakke en verfijnde lijn combineert met uitzonderlijk comfort. De stevige structuur en de taps toelopende poten, gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de brede zitting ongeëvenaard comfort biedt.

De hoogwaardige stoffen bekleding voegt een vleugje elegantie toe en is gemakkelijk te combineren met elke inrichtingsstijl, van klassiek tot moderner. Het minimalistische ontwerp maakt hem perfect voor kleine ruimtes en biedt een praktische zitoplossing zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Deze kruk is ideaal voor gebruik in een moderne keuken, als extra zitplaats in een woonkamer of als aanvulling in een commerciële ruimte. Het is een uitstekende keuze voor wie de elegantie van design wil combineren met het nut van een praktisch en veelzijdig meubelstuk.

Dimensies:

  • lengte: 38 cm
  • diepte: 38 cm
  • hoogte: 86 cm
  • zithoogte: 65 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief