Made in Italy

2 monocoque stoelen van hout en ijzerkleurige stof, gemaakt in Italië - klein

  • Made in Italy
  • Code: PICCOLO
€ 815,66 € 1.019,57 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal en hout
Lengte (cm) 51
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 82
Zithoogte (cm) 53

2 woonkamerstoelen in stof en hout Made in Italy

2 eetkamerstoelen gemaakt met een monocoque van multiplex bedekt met tijdstof met ijzeren afwerking met gewatteerd kussen en met essenhouten poten in duifgrijze afwerking, volledig gemaakt in Italië.

Deze stoel vertegenwoordigt de essentie van een ontwerp dat soberheid en comfort omarmt. Gekleed in een ijzeren stof roept het een gevoel van rust en moderniteit op, perfect voor degenen die discrete elegantie willen combineren met alledaagse functionaliteit . De zachte en uitnodigende zitting, gecombineerd met een omhullende vorm, garandeert optimaal comfort, ideaal voor lange uren gesprek of werk.

De essenhouten poten bieden een delicaat contrast met de zitting, wat resulteert in een meubelstuk dat lichtheid en weerstand uitdrukt. Deze stoel is niet alleen een zitplek, maar een stijlelement dat de ruimte verrijkt en zowel in een huiselijke setting als in een professionele ruimte sierlijk past.

Kiezen voor deze stoel betekent kiezen voor een vleugje minimalistisch design dat het comfort niet opgeeft, perfect voor wie de schoonheid van eenvoudige dingen en de kwaliteit van natuurlijke materialen waardeert.

Dimensies:

  • lengte: 51 cm
  • diepte: 56 cm
  • hoogte: 82 cm
  • zithoogte: 53 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief