Made in Italy

2 stoelen gemaakt van zwarte stof en zilveren stalen poten, gemaakt in Italië - Cadente

  • Made in Italy
  • Code: CADENTE
€ 736,31 € 920,39 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 45
Hoogte (cm) 90
Zithoogte (cm) 47

2 woonkamerstoelen in stof en staal Made in Italy

2 eetkamerstoelen gemaakt met zilvergeverfde vierkante stalen buisstructuur en zitting bedekt met suède stof met zwarte afwerking, volledig gemaakt in Italië.

De stoel is een voorbeeld van moderne elegantie , een waar symbool van stijl en comfort. Het sobere en lineaire ontwerp wordt verfraaid met een zitting in hoogwaardige zwarte stof, een resistent en verfijnd materiaal dat een vleugje discrete luxe toevoegt. Het gladde oppervlak en de intense kleur creëren een fascinerend contrast met de glanzende en onberispelijke zilveren poten, die het licht reflecteren en een dynamische visuele dimensie toevoegen.

De stoel is ontworpen om maximaal comfort te bieden, met een ergonomische vorm die het lichaam omhelst en een zitting die uitnodigt tot langere momenten van gezelligheid. De strakke lijnen en het eigentijdse uiterlijk maken hem veelzijdig in elke omgeving , van de eetkamer tot het kantoor, zonder ooit aan welzijn in te boeten.

Kiezen voor deze stoel betekent kiezen voor een object dat elegantie, duurzaamheid en aandacht voor detail combineert, wat terug te zien is in elk stiksel. Het is de perfecte aanvulling voor degenen die zich willen omringen met designerstukken die de taal spreken van verfijnde esthetiek en compromisloos comfort.

Dimensies:

  • lengte: 45 cm
  • diepte: 45 cm
  • hoogte: 90 cm
  • zithoogte: 47 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief