Made in Italy

2 Tafelloper 100% linnen met luxe wit kant Gemaakt in Italië - Trionfo

  • Made in Italy
  • Code: TRIONFO
€ 144,41 € 180,51 -20%
Materiaal stof: 100% linnen kant: 100% katoen
Kleur wit
Levertijden 7 werkdagen artikel beschikbaar / 8 weken artikel om te produceren
Lengte (cm) 90
Hoogte (cm) 40

Puur linnen tafelloper met katoenen kant, luxe elegant ontwerp gemaakt in Italië, 2 stuks.

De waarde van traditie wordt gecombineerd met de moderne levensstijl in deze witte linnen tafelloper met gevouwen randen en een katoenen kanten inslag aan de twee korte zijden.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden voor dit product door de nobele charme en de kostbare stof .

De aanvulling is gemaakt om te voldoen aan de groeiende wens van deze dagen om elke plek met intensiteit en diepe balans te leven, in een harmonieuze set van verfijning, natuur en welzijn.
Dus door de zorg voor details en een eenvoudig ontwerp dat streeft naar de essentie van schoonheid, wordt een authentiek en handgemaakt product geboren, van de hoogste kwaliteit voor de gekozen grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen .
Het risult is een weefsel van draden die in staat zijn om de vitale energie van elke sfeer te interpreteren en een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring te geven.

Maatregelen:
  • 40 x 90 cm
Samenstelling:
  • 100% linnen met 100% katoenen kant
Bruikbare tips:
Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40% C, niet bleken, niet weken en niet met de hand wringen.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en zonder directe blootstelling aan zonlicht om de integriteit van de kleur en natuurlijke vezels te behouden.

NB: tinten en variaties in de tijd en tussen de items moeten worden beschouwd als bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief