Made in Italy

2 woonkamerstoelen in groene stof en zilveren poten Made in Italy - Owlet

  • Made in Italy
  • Code: GUFETTO
€ 818,04 € 1.022,55 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 48
Hoogte (cm) 99
Zithoogte (cm) 47

2 woonkamerstoelen in stof en staal Made in Italy

2 eetkamerstoelen gemaakt met een vierkante stalen buisstructuur bedekt met groene stof en zichtbare conische poten, zilver geverfd , volledig gemaakt in Italië.

De stoel is een meesterwerk van design, waarbij eenvoud en elegantie samenkomen om een meubelobject van zeldzame schoonheid te creëren. De strakke en moderne stijl is perfect voor wie op zoek is naar een stoel die comfort en trendy esthetiek combineert.

Het is gemaakt met deskundig vakmanschap en biedt een brede zitting en een ergonomische rugleuning, die zelfs tijdens lange sessies maximaal comfort garanderen. Het profiel wordt versterkt door hoogwaardige materialen, die duurzaamheid en weerstand in de loop van de tijd beloven.

Met zijn elegante vorm en geometrische lijnen is de stoel een verfijnde toevoeging aan elke omgeving , of het nu een moderne woning, een trendy kantoor of een commerciële omgeving is. Het is een meubelstuk dat niet alleen de ruimte verrijkt met zijn design, maar ook uitnodigt tot momenten van delen en gezelligheid. Als u ervoor kiest, kiest u voor een stijlicoon dat het niveau van elke kamer naar een hoger niveau tilt.

Dimensies:

  • lengte: 45 cm
  • diepte: 48 cm
  • hoogte: 99 cm
  • zithoogte: 47 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief