Made in Italy

3-lichts hanglamp in rood of grijs methacrylaat diameter 67 cm Vanna

  • Made in Italy
  • Code: NUCLEA869
€ 455,44 € 569,30 -20%
Maatregelen Doorsnede 67 H38cm
Levertijden 7 werkdagen *levertijden kunnen langer zijn als het artikel niet op voorraad is.
3-lichts hanglamp in methacrylaat met nuancedecoratie, Ø67, Vanna
3-lichts hanglamp in methacrylaat verkrijgbaar in de kleuren: satijn, rood, cromoliet, gerookt, spectral en texture gold. Naturel opaal uitvoering met nuanceversiering in de kleuren: rood en grijs. Geschilderde metalen steun. Verchroomde metalen details.

E27-aansluiting
Draadlengte: 160 cm
Lampen: 3 x 53 W max - E27 HGS ( niet inbegrepen ).

Italiaanse fabrikant
Dit artikel is gemaakt door een bedrijf dat sinds 1997 ideeën, materialen en stijl combineert om objecten te creëren die bedoeld zijn voor het dagelijks leven. Design wordt praktisch en toegankelijk, het dagelijks leven wordt getransformeerd in een buitengewone ervaring, waarbij het concept van licht en ruimte opnieuw wordt geïnterpreteerd.
Door gebruik te maken van materialen als methacrylaat, polycarbonaat, hout en thermofused en gerecyclede kunststoffen, gecombineerd met een mix van ervaring en creativiteit, krijgen artikelen met een uniek, maar toch functioneel ontwerp vorm. Design hanglampen , moderne plafondlampen , wandlampen , tafellampen en staande lampen ... meubelaccessoires zijn ontworpen om emoties op te wekken en een onmiskenbaar gevoel van welzijn op te wekken.
De filosofie achter het bedrijf is ‘positief design’: een filosofie, een gedachte, een andere levensstijl en een nieuwe manier om de omgeving te ervaren. Dit is hoe creaties met een licht, essentieel en eco-duurzaam ontwerp worden geboren, die de huizen van Worldwide binnenkomen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief