Made in Italy

3 metalen tuingereedschap met houten voet Made in Italy - Garden

  • Made in Italy
  • Code: GARDEN
€ 303,89 € 379,86 -20%
Materiaal Metaal en hout
Levertijden 7 dagen product op voorraad / 4 weken product op bestelling
Lengte (cm) 30
Diepte (cm) 16
Hoogte (cm) 29.5

Tuingereedschap in geverfd metaal met houten voet Made in Italy, 3 stuks.

Deze productlijn is ontworpen en gebouwd door Italiaanse ambachtslieden met materialen die zijn gekozen om een 100% made in Italy product te garanderen dankzij het dichte netwerk van laboratoria verspreid over het Italiaanse grondgebied die Italiaanse uitmuntendheid vertegenwoordigen in het creëren van handgemaakte producten van hoge kwaliteit . . Het zijn producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en om een sterke persoonlijkheid te hebben die discreet deel kan uitmaken van ieders dagelijkse leven en daarom wordt elk product gekenmerkt door zijn eigen autonomie waardoor het zich kan aanpassen aan zeer verschillende inrichtingssituaties. onder hen, van de meest klassieke tot de meest moderne, altijd zijn ruimte en de perfecte locatie te vinden.

Samenstelling van tuingereedschap met een innovatief ontwerp met een schoffel , een hark met 6 tanden en een schop volledig gemaakt van geverfd metaal.
Om nog praktischer te zijn, bevat Garden ook een functionele houten basis waar u al het gereedschap kunt opbergen als het werk klaar is, waardoor een optimalisatie van de ruimte en een meer praktische en georganiseerde opstelling wordt verkregen.

Maat : L 30 x P 16 x H 29,5 cm.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief