Made in Italy

6 ergonomische steakmessen met stalen mes Made in Italy - Shark

  • Made in Italy
  • Code: SQUALO
€ 307,86 € 384,82 -20%
Materiaal Staal en hoorn / hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 23

Handgemaakte steakmessenset met stalen lemmet, 6-delig, Made in Italy.

De keuze van keukengerei en accessoires wordt steeds meer een fundamentele beslissing, niet alleen om te voldoen aan praktische eisen, maar ook en vooral om persoonlijkheid en karakter te kunnen geven aan eenvoudige en minimale eettafels die een vleugje moderniteit nodig hebben. en verfijning. Juist daarom is het belangrijk om de perfecte bestekset of het perfecte keukengerei te kunnen vinden dat de twee aspecten kan combineren.

Deze keukenset bevat 6 messen die speciaal zijn ontworpen en bestudeerd om een schone en nauwkeurige snede van voedsel zoals steaks te verkrijgen. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal , een materiaal waarmee je na verloop van tijd schade kunt voorkomen, terwijl het handvat uit één stuk hoorn of hout wordt gehaald en is voorzien van een nikkelzilverdraad , een legering van zink, koper en nikkel gekenmerkt door een uitstekende corrosieweerstand.
Het servies bevat ook een houten kist met deursluiting waar u alle items comfortabel en overzichtelijk in kunt opbergen en is inclusief houten steunen voor de afzonderlijke messen, waardoor ze op een elegante en verfijnde manier individueel kunnen worden tentoongesteld.
Deze messen zijn handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen en garanderen functionaliteit, een ergonomisch ontwerp en een veilige en stevige grip zonder het esthetische aspect te verwaarlozen dankzij de aandacht voor detail en de passie van de meestersnijders.

Afmetingen :

  • totale lengte van het mes: 23 cm;
  • afmetingen doos: L 25 x P 16 x H 6 cm.
Beschikbare handgreepafwerkingen :
  • os hoorn;
  • olijfhout.
NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elke handgreep van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Email Newsletter
Nieuwsbrief