Made in Italy

Abbie kunstlederen design eetkamerstoel, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: ABBIE
€ 452,26 € 565,33 -20%
Minimale bestelhoeveelheid: 2
Materiaal corten en kunstleer
Maatregelen 45.5x44.5xh96 zithoogte 46 cm
Levertijden 25 werkdagen
Moderne kunstlederen eetkamerstoel, made in Italy Abbie
De Abbie-stoel is een stoel van karakter, die zich leent om de omgeving waarin deze wordt geplaatst te personaliseren met stijl en verfijning. Charme en functionaliteit passen erin. De brede en hoge rugleuning garandeert een optimaal zitcomfort. Het kan worden gebruikt om zowel de eetkamer als de keuken in te richten. De kleikleur van de eco-lederen bekleding heeft een neutrale kleur, die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende inrichtingscontexten. De poten met een corten-afwerking stellen een bepaalde piramidevorm voor.

Het gebruikte ecoleder is kneedbaar en veelzijdig. Het wordt geproduceerd met een basis van katoen gecombineerd met een synthetische laag die de huid reproduceert. Het heeft een uitstekende weerstand tegen wrijven en slijtage. Het voordeel is om hetzelfde effect na te bootsen als een echt lederen stoel, met respect voor de dieren.

De Abbie designstoel is handgemaakt in Italië door een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de industrie. Andere soorten coating zijn beschikbaar, in verschillende kleurvariaties. Voor informatie / schattingen kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

NB Het artikel kwam in te pakken vanaf 2 stuks per doos. Voor speciale verpakkingen (1, 3, 5, 7 ... stuks) geldt een toeslag van € 49,00.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief