Made in Italy

Designstoel met Amalia-stof, H96 cm, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: AMALIA
€ 395,13 € 493,92 -20%
Minimale bestelhoeveelheid: 2
Materiaal corten en stof
Maatregelen 50x45xh96 zithoogte 47,5 cm
Levertijden 25 werkdagen
Moderne designstoel in H96cm stof gemaakt in Italië, model Amalia
Amalia is een stoel, veelzijdig, comfortabel en elegant. De hoge rugleuning biedt optimale ondersteuning en zorgt voor maximaal comfort. Het kan worden gebruikt om de eetkamer of de keuken in te richten, waaraan het een vleugje verfijning en design zal geven.

Niet stapelbaar. De vierkante poten hebben een corten-afwerking, terwijl de zitting is bedekt met donkerbruine hydrocordex.
Idrocordex is een uiterst resistent weefsel met als hoofdkenmerken het natuurlijke uiterlijk, de lichtheid en de sterkte. Het is bestand tegen wrijving, scheuren, slijtage en schuren. Het kan worden gewassen en is ook waterdicht en bestand tegen vocht. Onderhoud is praktisch nihil, in feite dankzij een specifieke behandeling, houden de vezels de kleur jarenlang ongewijzigd.
Voor het reinigen is het noodzakelijk om een ​​vochtige doek en neutrale zeep te gebruiken en alle sporen van het reinigingsmiddel met een schone doek te verwijderen. Gebruik GEEN oplosmiddelen zoals alcohol, benzine of alkalische zuren. Contact met olieachtige vloeistoffen moet worden vermeden. Als dit gebeurt, verwijder ze dan onmiddellijk.

Verschillende soorten coating zijn beschikbaar in vergelijking met die op foto's, van leer tot eco-leer tot stof. Voor informatie en / of offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

NB Het artikel kwam in te pakken vanaf 2 stuks per doos. Voor speciale verpakkingen (1, 3, 5, 7 ... stuks) geldt een toeslag van € 49,00.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief