Made in Italy

Acri-wandklok in modern design, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Acri
€ 411,80 € 514,75 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Wandklok gemaakt in Italië gemaakt van Acri hout
Acri is een klok waarin alle elegantie en charme van de dierenwereld wordt teruggebracht dankzij de hierboven gereproduceerde giraffefantasie. Een meubelstuk dat niet alleen de nuttige taak heeft om de tijd aan te geven, maar om in te delen en in te passen in de originaliteit van uw interieur.

Het is gemaakt in Italië door deskundige ambachtslieden die de natuurlijke materialen waaruit het is gemaakt met de hand kiezen, knippen en assembleren. Het bestaat uit een structuur met inlays in hout. De specifieke inlegtechniek vereist dat dunne houtlagen van 6 tienden mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Acri is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essentie van lichtgrijs en donkergrijs essenhout. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn in zwart geverfd aluminium;
- Warm: eiken en wengékleurige zijkanten. De rand heeft onkruid gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
- Kleuren: essentie van beige bolivar en blauwe as. De rand is de zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt; de as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk.

Geef je muren een uniek tintje met dit horloge met een onweerstaanbaar Made in Italy-ontwerp. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief