Made in Italy

Adro abstracte wandklok gemaakt van hout, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Adro
€ 608,57 € 760,71 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Adro design wandklok, gemaakt in Italië
Adro is een perfect horloge om elke muur van je huis te verfraaien. Meubelaccessoire dat niet alleen de nuttige taak heeft om de tijd aan te geven, maar dat zich ook presenteert als een echt designobject dat deel uitmaakt van de harmonie van uw kamer.

Het is gemaakt in Italië door deskundige ambachtslieden die de natuurlijke materialen waaruit het is gemaakt met de hand kiezen, knippen en assembleren. Het bestaat uit een structuur met inlays in hout. De specifieke inlegtechniek vereist dat dunne houtlagen van 6 tienden mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Adro is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essen van essenhout, wit, zwart en donkergrijs. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eikenhout, zijkanten in weingé kleur en as. De beet is in weingé gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essentie van wit essenhout, erable violet eyesolinate en lichtgrijze bolivar. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn in zwart geverfd aluminium.

De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt; de as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De uitneembare eyeliner is gemaakt van de fijnste stammen van esdoorn en is bezaaid met oogleden. Dit zijn de waterdruppeltjes die gevangen zitten in de jonge lentevezels die de karakteristieke kleine cirkels op het materiaal drukken na plotselinge vorst. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek.

Een pure fantasie van abstracte lijnen gemaakt in Italië, perfect voor het decoreren van uw kamers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief