Made in Italy

Alkoof voor buiten in teakhout met gordijn en kussens Made in Italy - Oracle

  • Made in Italy
  • Code: ORACOLO18
€ 12.427,69 € 15.534,61 -20%
Materiaal Teak, WaProLace
Levertijden 1 week
Lengte (cm) 245
Diepte (cm) 160
Hoogte (cm) 203

Buitennis in teak en WaProLace Made in Italy met gordijnen en kussens.

Alkoof met aan beide zijden verstelbaar blad, geschikt voor elk type buitenomgeving en handgemaakt in Italië . Gemaakt van teakhout , een kostbaar materiaal met uitstekende technische eigenschappen, en WaProLace , een handmatig geweven synthetische vezel . De alkoof is voorzien van kussens met afneembare hoezen van 100% acrylstof en gebroken witte gordijnen .
Dit meubel vormt een echte gastvrije en omhullende omgeving. Beide uiteinden zijn ontworpen om volledig aanpasbaar te zijn in het gebruik ervan. De hoogte is verstelbaar en omvormbaar tot een comfortabele rugleuning. De gordijnen trekken naar buiten, filteren het zonlicht en creëren een continue dialoog tussen de binnenruimte, de omgeving en degenen die er wonen.

De alkoof het behoort tot een eigentijdse collectie met een essentieel ontwerp , waarbij de zuiverheid van de lijnen wordt verteld door de elegante combinatie van teak en WaProLace synthetische vezel , met de hand geweven. Het vakmanschap en de aandacht voor detail zijn de identificerende kenmerken waaruit de vele producten in de collectie bestaan.

NB : De bekleding van de kussens is verkrijgbaar in andere kleuren, verkrijgbaar op aanvraag. Sierkussens zijn niet inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief