Made in Italy

Aluminium vierkante hoge tafel voor buiten Made in Italy - Nymeria

  • Made in Italy
  • Code: NYMERIA8
€ 1.050,52 € 1.313,15 -20%
Materiaal Aluminium
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 70
Diepte (cm) 70
Hoogte (cm) 105

Vierkante hoge buitentafel met aluminium buisstructuur Made in Italy.

Deze hoge vierkante buitentafel wordt gekenmerkt door een eigentijds en minimalistisch design , ideaal om uw buitenomgeving te decoreren door middel van een minimalistische maar functionele esthetiek .
Tuintafel geheel gemaakt van grafietkleurige aluminium buizen . Een meubel waarvan de esthetiek wordt gekenmerkt door uitgebalanceerde volumes en strakke vormen waarmee het elke buitencontext, zowel binnen als buiten, kan inrichten met moderne elegantie.

De tafel wordt gekenmerkt door stevigheid en robuustheid, perfect om aan elke behoefte te voldoen tijdens gezellige momenten buitenshuis. De esthetiek is veelzijdig en functioneel, waardoor het een perfecte inrichtingsoplossing is voor formele en informele gelegenheden waarin het de aandacht trekt dankzij het sobere en avant-gardistische ontwerp .
Deze tafel leent zich met stijl en klasse om de hoofdrolspeler te worden van de omgeving bij het zwembad, of in elke buitenruimte zoals tuinen, terrassen of veranda's. Aluminium is de hoofdgeleider van de structuur van deze salontafel en geeft leven aan een elegante en praktische structuur.
De kwaliteit van de materialen wordt gekenmerkt door het werk dat volledig in Italië is gedaan en gemaakt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief