Made in Italy

Badkamerrolhouder in Corian wit of met zwarte inzetstukken Italiaans design - Elono

  • Made in Italy
  • Code: ELONO5
€ 279,29 € 349,11 -20%
Materiaal corian
Levertijden 10-15 werkdagen
Lengte (cm) 15.4
Diepte (cm) 14.2
Hoogte (cm) 15.4

Wandclosetrolhouder in wit corian of met zwarte inzetstukken, made in Italy design.

Kies de 6 mm dikke toiletrolhouder voor aan de muur voor een moderne en luxueuze sfeer volledig gemaakt van wit of wit corian met zwarte inzetstukken, een hygiënisch materiaal met essentiële lijnen.
Ontwerp met tijdschriftstop voorzijde.

Corian is een materiaal dat is samengesteld uit een mix van natuurlijke minerale materialen afkomstig van bauxiet en hoogwaardige acrylhars. Het combineert alle voordelen van stenen bladen met het voordeel dat het in meerdere vormen kan worden gereproduceerd, omdat het presteert en kneedbaar is, evenals resistent en compact.

De sterke punten van Corian:
  • Bestendig : de kleur is homogeen, schilfert niet en is niet onderhevig aan slijtage. Onveranderlijk tegen hitte, vlekken en chemicaliën. Bestand tegen hoge verkeersbelastingen, kan gemakkelijk worden gerepareerd met een schuurspons en reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik.
  • Hygiënisch : het laat de vorming van schimmels, bacteriën en schimmels niet toe, het is ideaal voor keukens, scheidingswanden, wastafels en nog veel meer. De realisatie van onzichtbare verlijming voor doorlopende oppervlakken is een realiteit, dus de ontwerpmogelijkheden vermenigvuldigen zich, gecombineerd met de bruikbaarheid en snelheid van schoonmaken .
  • Veilig : Het bevat een laag VOS-gehalte, dus het is zeer veilig en niet giftig .
  • Groene revolutie : kan worden verwijderd en zelfs opnieuw worden geïnstalleerd, herwerkt om andere producten te maken, gerepareerd en gemakkelijk weggegooid.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief