Bar- en tuinkruk van aluminium en synthetische vezels - Matter

  • Code: MATTER2
€ 699,02 € 873,78 -20%
Materiaal aluminium, synthetische vezels en stof
Levertijden 15 werkdagen
Lengte (cm) 54
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 98
Zithoogte (cm) 76

Buitenkruk van aluminium, synthetische vezels en stof

Buitenkruk met gepoedercoate aluminium structuur (polyester) met rotaneffect, synthetische vezelgeweven (10 mm rond), afneembare kussens met zonwerende olefinstof (100% polypropyleen).

Deze tuinkruk is een sublieme uitdrukking van stijl en functionaliteit . Ontworpen om elke buitenruimte te verrijken, combineert het traditioneel vakmanschap met een vleugje moderniteit. De structuur is niet alleen stevig en bestand tegen de elementen , maar is ook ongelooflijk licht en gemakkelijk te hanteren , waardoor je de kruk gemakkelijk kunt verplaatsen. De zitting, afgewerkt met een stoffen kussen, biedt comfort en ondersteuning en maakt van elke gelegenheid een moment van echte ontspanning. Deze kruk is perfect voor een buitenbar of als aanvulling op een elegante buitenkeuken en versterkt de schoonheid van uw buitenruimte met zijn ontwerp dat de essentie van het leven in de open lucht weergeeft. Een mix van functionaliteit en natuurlijke charme , deze kruk is een must-have voor iedereen die een vleugje verfijning aan zijn tuin wil toevoegen.

Dimensies :
  • lengte 54 cm
  • diepte 55 cm
  • hoogte 98 cm
  • zithoogte 76 cm
  • Hoogte armleuning 87 cm
NB: Kleine onvolkomenheden in het materiaal veranderen niets aan de duurzaamheid en kwaliteit, maar geven elk stuk een uniek karakter. Bedek het product niet met materialen die de luchtcirculatie en de daaruit voortvloeiende vorming van vocht verhinderen. Het wordt aanbevolen om het product op een overdekte, droge en geventileerde plaats op te slaan tijdens langere perioden van niet-gebruik of vóór de winter, om de eigenschappen ervan in de loop van de tijd te behouden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief