Made in Italy

Bassano Francia houten dressoir met 6 laden en 2 deuren Made in Italy - Baiame

  • Made in Italy
  • Code: BAIAME
€ 2371,60 € 2964,50 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 140
Diepte (cm) 43
Hoogte (cm) 90

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met structuur in Toulipier gefineerde houtdeeltjes, Bassano Francia- afwerking en MDF- bodems met 2 deuren en 6 laden, volledig Made in Italy.
De grote aandacht voor de kwaliteit van het product samen met de studie van de beste gebruikte materialen vormen de basis voor de creatie van dit product. Verfijning van details , respect voor traditie en liefde voor zeer ambachtelijk werk stellen ons in staat meubels te creëren met een harmonieuze en verfijnde klassieke lijn . Een constante toewijding aan onderzoek en vernieuwing, terwijl ze tegelijkertijd in de traditie blijven, vormen de basis van het werk en dankzij deze veronderstellingen worden producten met een bijzonder nauwkeurige afwerking geboren.

Dimensies:
  • Lengte 140 cm
  • Diepte 43 cm
  • Hoogte 90 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro