Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Bath moderne witte vrijstaande april 1800x830 mm

  • Code: APRIL
€ 3.017,07
inclusief BTW
- +
Maatregelen
1800x830 mm
Levertijden
3 werkdagen van bestelling gemaakt * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Viadurini Bathroom
BBA Vrijstaand Bad Allison, functionaliteit en design.
Maatregelen 1800x830 mm
Taps uitgesloten.
inclusief Accessoires

• Aftappen Too / Full (voorgemonteerd)
• Interne verstelbare poten

Wat is er beter dan thuis te komen na een dag hard werken en genieten van een lekker verfrissend warm bad?
Om u dit gevoel Viadurini geselecteerd voor u een interessant aanbod van vrijstaande badkuipen (self-supporting), functie en design te geven.
In badkamermeubelen worden meestal gebracht aan het gemak de voorkeur aan, vaak ten koste van esthetiek, maar niet noodzakelijkerwijs een ding de andere uitsluit.
BBA geconsolideerde bedrijf in de sector sanitair en verwarming, is gespecialiseerd in de productie van slechts vrijstaande baden gemaakt met het gebruik van de beste acryl verbindingen voor gebruik santirario en biedt een hoge kwaliteit oplossingen van traditioneel ontwerp, Art Deco en modern.

Het vrijstaand bad is een speciaal type van de kuip die in toenemende mate wordt het vervangen van de hot tub. Het is zelfdragend, die alleen staat en behoeft geen verzonken montage. Dankzij zijn veelzijdigheid wordt vaak gekozen voor onconventionele meubels, dan is geplaatst naast de open haard in de slaapkamer, in het midden van een kamer ...

De tanks freestandign door BBA zijn gemaakt van acryl dubbele laag: de acryl is een product op grote schaal gebruikt bij de productie van badkuipen en het is wijd verspreid op de markt in de afgelopen decennia. Talrijke tests hebben in feite fimostrato hoge chemische en fysische weerstand. Het oppervlak, duurzaam, niet-poreus en gemakkelijk schoon te maken, vormt eveneens een ondoordringbare barrière voor ziektekiemen en bacteriën. Acryl double-layer technologie, recentelijk ontwikkeld, maakt een badkuip verkrijgen door de uitzonderlijke stabiliteit en zelfdragend vormen die in het verleden mogelijk was alleen in gietijzer te realiseren produceren.

Waarom klikt u vervolgens op een acryl tank, dan de klassieke gietijzeren badkuip met voeten?
  • De acrylbad weegt minder dan 173 van de gietijzeren bad, waardoor gemakkelijker de installatie en het transport
  • De grote dikte van het binnenoppervlak van het bad in acryl water warmte vasthoudt veel langer
  • De acryloppervlak dubbellaagse niet vergelend en altijd behoudt zijn glans
Bovendien zijn alle BBA tanks onderworpen aan strenge tests met betrekking tot de temperatuur, het gewicht en de dichtheid van de las tussen de binnen- en buitenbekleding.
Om deze reden BBA is in staat om 5 jaar garantie te bieden tegen fabricagefouten.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten