Bath witte moderne vrijstaande Acryl Winter 1710x730 mm

  • Code: WINTER
€ 3834,71 € 4260,79 -10%
Maatregelen 1710x730 mm
Levertijden 3 werkdagen van bestelling gemaakt * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad

Vrijstaand bad met een modern en essentieel design in wit acryl.

Afmetingen 1710x730 mm
Kranen uitgesloten
Accessoires inbegrepen
• Overloop / volledige afvoer (voorgemonteerd)
• Interne poten in hoogte verstelbaar.

Wat is er fijner dan thuiskomen na een drukke werkdag en genieten van een lekker, verkwikkend warm bad? Om u dit gevoel te geven heeft Viadurini voor u een interessant assortiment vrijstaande (zelfdragende), functionele en design baden geselecteerd. Bij badkamermeubels zijn we meestal geneigd de voorkeur te geven aan het praktische, vaak ten koste van de esthetiek, maar het een sluit het ander niet noodzakelijk uit.

Het vrijstaande bad is een bijzonder type bad dat steeds vaker de whirlpool vervangt. Het is zelfdragend, d.w.z. het staat rechtop en vereist geen verzonken montage . Vanwege zijn veelzijdigheid wordt het vaak gekozen voor onconventionele meubels, daarom geplaatst naast de open haard, in de slaapkamer, in het midden van een kamer ...

Freestandign -badkuipen zijn gemaakt van dubbellaags acryl: acryl is een product dat veel wordt gebruikt bij de productie van badkuipen en dat de afgelopen decennia wijdverbreid op de markt is gekomen. Talrijke tests hebben namelijk zijn hoge chemische en fysische bestendigheid aangetoond. Het oppervlak, resistent , niet-poreus en gemakkelijk schoon te maken , vormt ook een ondoordringbare barrière voor ziektekiemen en bacteriën . De pas recent ontwikkelde dubbellaagse acryltechnologie maakt het mogelijk om een tank te verkrijgen met een uitzonderlijke stabiliteit en om zelfdragende vormen te produceren die in het verleden alleen in gietijzer konden worden gemaakt.

Dus waarom kiezen voor een acryl bad, in vergelijking met het klassieke gietijzeren bad met pootjes?
  • De acrylkuip weegt minder dan 173 dan de gietijzeren kuip, waardoor hij gemakkelijker te installeren en te vervoeren is
  • De hoge dikte van het binnenoppervlak van de acryltank houdt de warmte van het water veel langer vast
  • Het dubbellaagse acryloppervlak vergeelt niet en behoudt altijd zijn glans ongewijzigd
Bovendien zijn alle tanks onderworpen aan strenge tests met betrekking tot de temperatuur, het gewicht en de afdichting van de lassen tussen de binnen- en buitenbekleding.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro