Made in Italy

Bessie duifkleurige kunstleer eetkamerstoel, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: BESSIE
€ 452,26 € 565,33 -20%
Minimale bestelhoeveelheid: 2
Materiaal imitatieleer
Maatregelen 45,5x44,5xh93 zithoogte 46 cm
Levertijden 25 werkdagen
Design stoel in vuurvast imitatie kunstleer duif gemaakt in Italië Bessie
Bessie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele stoel: de dubbele kussens op de rug en op de stoel garanderen een optimaal comfort. Ideaal in de eetkamer, evenals in de keuken, het zal de kamers personaliseren met design en functionaliteit.
De poten hebben een geometrische en vierkante vorm. De neutrale kleur van de duifgrijze kunstlederen bekleding, die de stoel volledig bedekt, maakt het geschikt om in verschillende inrichtingscontexten te worden geplaatst.

De moderne Bessie-stoel is bekleed met brandbestendig kunstleer klasse 1 IM , zacht en kneedbaar. Bestand tegen wrijven en slijtage, gemaakt van katoen en een synthetische laag die het effect van de huid reproduceert, met een elegante afwerking en met vintage referenties, in volledig respect voor de dieren.
De coating kan worden gereinigd met een vochtige doek en neutrale zeep, en zorg ervoor dat alle sporen van het reinigingsmiddel worden verwijderd met een schone doek. Gebruik GEEN alcohol, benzine of alkalische zuren. Vermijd voorzichtig contact met olieachtige vloeistoffen en verwijder ze onmiddellijk.

De productie vindt volledig in Italië plaats en alleen geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. De ervaring van bekwame ambachtslieden, gecombineerd met een verfijnde esthetische studie, draagt ​​bij aan het creëren van een uniek meubelstuk.

NB Het artikel kwam in te pakken vanaf 2 stuks per doos. Voor speciale verpakkingen (1, 3, 5, 7 ... stuks) geldt een toeslag van € 49,00.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief