Made in Italy

Eetkamerstoel met Corten-structuur en lederen zitting Gemaakt in Italië - Orietta

  • Made in Italy
  • Code: ORIETTA1
€ 533,19 € 666,49 -20%
Maatregelen L 44,5 x D 45,5 x H 85cm
Levertijden 25 werkdagen
Structuur materiaal Corten
Zithoogte (cm) 46 cm

Made in Italy eetkamerstoel met lage rugleuning

Woonkamerstoel volledig gemaakt in Italië met Corten-structuur en zwart lederen zitting perfect voor thuis en geschikt voor gebruik. Deze inrichtingsset is een perfect idee voor iedereen die de kamer een speciaal en modern tintje wil geven, zonder de functionaliteit en het comfort van de zachte en comfortabele zitting op te geven. De gebruikte materialen garanderen kwaliteit en duurzaamheid en maken de stoel geschikt voor elke situatie en gebruiksgelegenheid.

Cortenstaal is een veelzijdig materiaal waarmee u efficiëntie en esthetiek kunt combineren. Dankzij zijn structurele eigenschappen is het het juiste antwoord op de behoeften van modern binnenmeubilair, aangezien het bestand is tegen atmosferische corrosie en slijtage.
Het leer is eerste keuze, gecertificeerd zowel naar zijn oorsprong (Europese koeienhuiden) als naar kwaliteit. Het wordt behandeld door meesterleerlooiers en is extreem zacht en resistent.

Dimensies:
  • L 44,5 x D 45,5 x H 85cm
  • Zithoogte: 46cm
NB: de stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Contrasterende stiksels en armleuningen zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief