Made in Italy

Beukenhouten keukenstoel Made in Italy 2 stuks - Quadra

  • Made in Italy
  • Code: QUADRA
€ 690,30 € 862,87 -20%
Levertijden 4 weken
Structuur materiaal Massief hout
Lengte (cm) 46
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 82

Keukenstoel in multiplex en massief hout Made in Italy, 2 stuks.

Keukenstoel gemaakt in Italië met structuur in massief beukenhout en zitting in beukenmultiplex . Een eenvoudig en veelzijdig ontwerp verrijkt door het gebruik van hout, een indrukwekkend materiaal met een sterke elegante persoonlijkheid die een revolutie teweeg kan brengen in de inrichting van een kamer en een verfijnd en eigentijds tintje met zich meebrengt . De golvende lijnen van de rugleuning bieden optimaal comfort en een uitnodigende zit die, samen met zijn exclusieve esthetiek, leven geeft aan de perfecte keuken- of eetkamerstoel, ook ideaal voor contractomgevingen zoals bars en restaurants met een moderne smaak.

De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Beschikbare afwerkingen:

  • gebleekt beuken;
  • beuken rook.
Reiniging : gebruik een zachte doek met lauw water en droog onmiddellijk af met een zachte droge doek. Vermijd het gebruik van schurende producten, niet blootstellen aan direct licht en warmtebronnen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief