Made in Italy

Binnen- of buitenstoel in polycarbonaat Made in Italy 4 stuks - Ice

  • Made in Italy
  • Code: GHIACCIO
€ 472,10 € 590,12 -20%
Maatregelen Voet: 52x45 cm x h. zitting 46 cm x h. tot. 87 cm
Levertijden 4 weken

Moderne binnen / buiten stoelen in polycarbonaat Made in Italy, 4 stuks.

Vier fantastische stoelen, geschikt voor elke ruimte, zowel binnen als buiten, en in elk interieur. Het is een buitengewone design stoel, gekenmerkt door een fascinerende lineariteit en eenvoud. Stoel met een ijzige charme en een functioneel ontwerp. Elke stoel is de ronde representatie van comfort en aandacht voor detail, in een klassieke en elegante vorm. De veelzijdigheid van het gebruik wordt bepaald door de essentiële en rigoureuze vormen. Het ontwerp is gemaakt van een nieuw materiaal, lichter en veelzijdiger, perfect voor gebruik buitenshuis. Mooi en sterk, dankzij hun polycarbonaatstructuur, verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties.

Stapelbaar tot 6 stuks.

Artikelen gecertificeerd door de Catas en Makrolon® instanties.

Materialen :
- Structuur: polycarbonaat verkrijgbaar in verschillende tinten
- Set inclusief 4 stuks

Let op: Het is mogelijk om een set van twee stuks te ontvangen. Om het te ontvangen, vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it

Buitengewone objecten, die vorm krijgen vanuit de principes van schoonheid en functionaliteit. Een team van architecten, ontwerpers, ingenieurs en gespecialiseerde adviseurs volgt elk afzonderlijk product gedurende de volledige productiecyclus, met behulp van een ambachtelijke geest van grootschalige productie. De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk plastic element is voorzien van het identificatiemerk volgens de ISO11469: 2001-norm en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief