Made in Italy

Binnenstoel bekleed met verouderd volnerf leer, gemaakt in Italië - Shell

  • Made in Italy
  • Code: CONCHIGLIA
€ 706,96 € 883,70 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur leer
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 48
Hoogte (cm) 88
Zithoogte (cm) 48

Woonkamerstoel van volnerf leer en staal Made in Italy

Eetkamerstoel gemaakt met een stalen buisstructuur , volledig bedekt met verouderd volnerf leer , volledig gemaakt in Italië.

De stoel vertegenwoordigt een onberispelijke combinatie van design en vakmanschap , een meubelstuk dat de moderniteit belichaamt zonder de traditie van goede smaak op te geven. Zijn elegante uiterlijk is het resultaat van een dunne en verfijnde lijn , die perfect past bij elk type tafel, van massief hout tot die van glas of metaal.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door een solide structuur die stabiliteit en duurzaamheid garandeert , terwijl de ergonomische zitting, gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt voor een ongeëvenaard comfort. De perfecte balans tussen visuele lichtheid en fysieke ondersteuning maakt deze stoel een ideale aanvulling voor zowel thuis als professionele omgeving.

Als u ervoor kiest, betekent u dat u elke dag een zitervaring wilt beleven die elegantie, comfort en weerstand combineert. Deze stoel is niet zomaar een meubelstuk, maar een waar symbool van stijl en functionaliteit, ontworpen voor wie het beste wil op het gebied van esthetiek en comfort.

Dimensies:

  • lengte: 50 cm
  • diepte: 48 cm
  • hoogte: 88 cm
  • zithoogte: 48 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief