Made in Italy

Bolvormige buitenlamp in wit polyethyleen Made in Italy - Nelida

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: NELIDA
€ 176,14 € 220,18 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 20/30 werkdagen

Bolvormige buitenlamp in wit polyethyleen Made in Italy

Deze buitenlamp is volledig in Italië gemaakt van polyethyleen , een hoogwaardig materiaal dat dit product zeer stabiel en bestand maakt tegen weersinvloeden, perfect om in verschillende buitenruimtes te plaatsen. Een meubel met een bolvorm, verkrijgbaar in verschillende maten, dat uw fantasierijke geest zal boeien, zodat u kunt spelen met de meest gevarieerde en persoonlijke combinaties.

Decoratief en elegant, deze buitenlamp is in staat om echt suggestieve avondatmosfeer te creëren en vormt een creatieve en ongelooflijk veelzijdige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een functioneel meubelstuk dat niet onopgemerkt blijft.

Beschikbare maten:

  • diameter 40 x H 38 cm;
  • diameter 60 x H 56 cm;
  • doorsnede 80 x H 75 cm.

De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval. Het doelwit die uit deze benadering voortkomt, is het nastreven van een concept van bewuste en milieuvriendelijke productie , het een nieuw leven geven aan plastic en het creëren van duurzame en duurzame producten.

NB ophangring en spike voor verankering aan de grond worden meegeleverd.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief