Made in Italy

Buitenlamp in polyethyleen RGB LED-licht Made in Italy - Marisol

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: MARISOL1
€ 115,84 € 144,80 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 20/30 werkdagen
Lengte (cm) 14
Diepte (cm) 14
Hoogte (cm) 20

Buitenlamp in wit polyethyleen met RGB LED Made in Italy

Buitenlamp gemaakt in Italië in wit polyethyleen met geïntegreerde RGB-LED uitgerust met oplaadbare batterijen en afstandsbediening, perfect voor het verlichten van avonden in buitenomgevingen en het creëren van een romantische sfeer als deze in een binnenruimte wordt geplaatst. Ontworpen voor degenen die de wens najagen om de buitenruimtes van hun huis te verfraaien met een innovatief tintje, zal deze tafellamp uw avonden met een vleugje magie omtoveren tot echte ontspanningservaringen.

De essentiële lijnen die een klassieke maar elegante vorm creëren, maken van dit product een meubel met een verfijnde en heldere stijl die de waarde van gastvrijheid opnieuw kan uitvinden.

De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval. Het doel dat voortvloeit uit deze aanpak is om een concept van bewust en milieuvriendelijk produceren na te streven, plastic een nieuw leven te geven en duurzame en duurzame producten te creëren.

 

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief