Made in Italy

Bright Garden salontafel met gemaakt in Italië polyethyleen onderstel - Tigota

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: TIGOTA
€ 657,76 € 822,20 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 20/30 werkdagen
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 194

Tuinsalontafel in polyethyleen en geïntegreerd licht Made in Italy.

Deze salontafel voor buiten gemaakt van polyethyleen is volledig geproduceerd in Italië . Het gebruik van een materiaal van topkwaliteit zoals polyethyleen maakt dit product ideaal voor gebruik buitenshuis, omdat het zeer goed bestand is tegen zonlicht en slijtage na verloop van tijd. Door zijn uitzonderlijke eenvoud geeft dit product de omgeving een grote expressie, waardoor het suggestief en soms romantisch is om iedereen te verwennen en te verwelkomen.

De bijzondere structuur van deze salontafel is ontstaan uit het ontwerp en de realisatie van Made in Italy , waarvan de vormen elegantie geven aan de omgeving, terwijl het geïntegreerde licht een magische en suggestieve sfeer creëert, in staat om de aandacht te trekken en de hoofdrolspeler van de avond te worden.

Beschikbare basisafwerkingen:
  • antraciet
  • Roos
  • blauw
De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval.
Het doel dat voortvloeit uit deze aanpak is om een concept van bewust en milieuvriendelijk produceren na te streven, plastic een nieuw leven te geven en duurzame en duurzame producten te creëren.

NB: het is mogelijk om de stabilisatorplaat aan te vragen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief