Made in Italy

Buisvormige chromen handdoekverwarmer tot 1050 watt Made in Italy - Benji

  • Made in Italy
  • Code: BENJI
€ 729,97 € 912,46 -20%
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Buisvormige verchroomde hydraulische handdoekwarmer van modern design Made in Italy.

Buisvormige stralingsplaat in de hydraulische versie met een modern en origineel ontwerp volledig gemaakt in Italië in verchroomd staal . Het bijzondere van deze radiator is dat alle lasnaden met de hand worden gedaan . Verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij je past!

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • Staal.
NB: De kleppen en de houder zijn niet inbegrepen, schrijf ons om ze te ontvangen in het formulier "Informatie aanvragen ".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder metselwerk of sanitaire ingrepen, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke functionele en designmeubelreferentie. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparingen, groot installatiegemak , hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die gemakkelijk en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie is maatwerk. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!
Volledig op maat gemaakte kleuren, motieven, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Ten slotte kunnen alle gemaakte producten worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Het vermogen varieert van 500W tot 1050W. Veelzijdig in zijn locatie en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteopbrengstkenmerken met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief