Made in Italy

Buitenbank van gepoedercoat smeedijzer Made in Italy - Tananai

  • Made in Italy
  • Code: TANANAI2
€ 3.787,10 € 4.733,88 -20%
Materiaal Ijzer
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 185
Diepte (cm) 91
Hoogte (cm) 80

Tuinbank met gepoedercoate smeedijzeren structuur en Made in Italy kussens van acryl.

Deze collectie verbetert de primaire geometrie van de cirkel om smeedijzeren werken te creëren in een eigentijdse sleutel.
Tuinbank in handbeschilderd smeedijzer in een bronskleur. De zitting van deze bank wordt vergezeld van zachte kussens met afneembare hoezen in diamantkleur 100% acryl. Deze bank is een innovatieve inrichtingsoplossing, met royale proporties, volledig handgemaakt door deskundige Italiaanse vakmensen in de sector om buitenomgevingen elegant en tijdloos te maken. Het verfijnde ontwerp maakt het een perfecte aanvulling om te worden geïntegreerd in elke buitenomgeving, of het nu gaat om een contract of een huiselijke omgeving, en om de ontspanning tijdens de hete zomerdagen te vergroten.

Het sterke punt zijn de zachte en genereuze lijnen die hem bijzonder elegant maken en tegelijkertijd een uitnodigende en comfortabele zitplaats bieden, mede dankzij de meegeleverde zachte kussens die zorgen voor momenten van totale ontspanning.

NB: de zit- en rugkussens zijn inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief