Made in Italy

Buitenfauteuil in gelakt aluminium met nautisch touw en teakhout - Chase

  • Made in Italy
  • Code: CHASE
€ 718,86 € 898,57 -20%
Materiaal Aluminium teak en touw
Levertijden 4/5 werkweken
Lengte (cm) 56
Diepte (cm) 62
Hoogte (cm) 87
Hoogte armleuning (cm) 66

Tuinfauteuil van aluminium met epoxypoedercoating met touw en inzetstuk van teakhout, rubberen kussens bedekt met waterafstotende stof.

Buitenfauteuil gemaakt met aluminiumstructuur met epoxypoedercoating en inzetstuk in de armleuningen van nautisch touw en teakhout, compleet met zit- en rugkussens van niet-vervormbaar rubber bedekt met waterafstotende stof . Een comfortabele stoel voor buitenomgevingen die comfort, bruikbaarheid en een aangename esthetiek combineert. Dit meubelstuk is perfect voor wie op zoek is naar een product dat zowel comfortabel als elegant is. Juist dat laatste maakt het een oplossing die in staat is om volledig in harmonie te gaan met de groene ruimtes waarin het wordt geplaatst.

Deze fauteuil is ideaal om elke buitenruimte, zowel binnen als buiten, met karakter en stijl af te werken en een exclusief meubelstuk tot leven te brengen.
De gebruikte materialen voor de structuur zorgen voor een resistent product met een uitstekende duurzaamheid in de loop van de tijd en is geschikt om te ontspannen in de open lucht op warme zomerdagen.

Beschikbare afwerkingen :

  • wit + kaki kussen
  • houtskool + houtskoolkussen

NB: zit- en rugkussen inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief