Made in Italy

Buitenkruk van staal en handgeweven touw Made in Italy - Nymeria

  • Made in Italy
  • Code: NYMERIA4
€ 1.511,51 € 1.889,39 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Buisvormige aluminium structuur
Materiaal achterkant Touw
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 56
Hoogte (cm) 104
Zithoogte (cm) 66

Buitenkruk met aluminium structuur en handgeweven touw Made in Italy.

Deze collectie is ontstaan uit de ontmoeting van aluminium en touw , welke samensmelting leven geeft aan een verfijnde combinatie van stijl en elegantie .
Deze buitenkruk wordt gekenmerkt door een modern en verfijnd ontwerp , ideaal om uw buitenomgeving op een functionele en fantasierijke manier in te richten door middel van een verfijnde en praktische esthetiek .

Deze kruk leent zich met stijl en klasse om de hoofdrolspeler te worden in de omgeving van het zwembad, of in elke buitenruimte zoals tuinen, terrassen of veranda's, bedoeld om te genieten van de zonnestralen tijdens de hete zomerdagen. Het comfort van deze stoel stelt u in staat om meer te ontspannen tijdens momenten die u buiten doorbrengt. Aluminium is de hoofdgeleider van de structuur van deze kruk en geeft leven aan een elegante en praktische structuur. Naast het aluminium passen ook de handgeweven touwafwerkingen en de comfortabele kussens met afneembare hoes van 100% acryl perfect bij elkaar. De kwaliteit van de materialen wordt gekenmerkt door het werk dat volledig in Italië is gedaan en gemaakt.

NB : zitkussen inbegrepen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief