Made in Italy

Buitenpoef van aluminium en geweven WaProLace Made in Italy - Barnabus

  • Made in Italy
  • Code: BARNABU11
€ 1.400,43 € 1.750,53 -20%
Materiaal Aluminium en WaProLace
Levertijden 1 werkweek
Hoogte (cm) 40
diameter (cm) 50

Buitenpoef met aluminium frame en handgeweven WaProLace-vezel Made in Italy.

Buitenpoef gemaakt in Italië met aluminium structuur en handgeweven WaproLace kunstvezel en kussen van 100% kunstvezel en afneembare hoes . Het weefsel van het materiaal voelt aangenaam aan en geeft het een modern, schoon en functioneel ontwerp . Deze poef is perfect voor het decoreren van buitenomgevingen zoals terrassen, zwembaden en tuinen, terwijl hij tegelijkertijd zijn plaats vindt in de verschillende woonruimtes binnenshuis waar hij de meubels met persoonlijkheid verrijkt.

De grote veelzijdigheid van het gebruik van dit product wordt gegeven door de materialen waarmee het is gemaakt: aluminium en WaProLace- vezel, een synthetische vezel die bijzonder geschikt is om bestand te zijn tegen weersinvloeden. Dit zijn hoogwaardige en innovatieve materialen die deze salontafel solide maken en bestand tegen zowel tekenen van slijtage als weersinvloeden, en tegelijkertijd een praktisch steunvlak vormen of een meubeloplossing met een eigentijdse esthetiek .

Kleur:
  • tropisch bruin
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief