Buitenstoel met armleuningen stapelbaar gestoffeerd H 78 cm - Smart van Varaschin

  • Code: SMARTPOLTRONCINATES
€ 652,61
Maatregelen L 59 x P 60 x H 78 cm H zit 46 cm
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium

Hoogwaardige stapelbare tuinstoel met armleuningen 78 cm hoog, met aluminium onderstel en zitting van technische stof met gewatteerd kussen.

De inrichtingselementen van een woon- of ontspanningsruimte moeten uiterst comfortabel, gastvrij en betoverend ontspannen zijn.
De juiste stoel is in staat om een ruimte van stijl en design opnieuw te creëren, zodat het zowel een decoratief element als een functioneel element is dat in de loop van de tijd bestand is.

Smart is gemaakt met een wit gepoedercoate aluminium structuur , zitting in witte VAR # TEX technische stof en rugleuning in witte VAR # TEX synthetisch koord .
Zitkussen met Dryfeel® rubberen vulling met open cellen en afneembare hoes.

Het ontwerp van de Smart Chair komt voort uit de perfecte balans tussen de omhullende curve die de rugleuning omlijnt en de dynamische verticaliteit van het weefsel in VAR # TEX synthetisch koord.
Licht en gemakkelijk te hanteren, de stoel is stapelbaar in groepen van vier, waardoor het de perfecte keuze is voor buitenomgevingen in de contractwereld.

Onderhoud: De collectie is bestand tegen zonlicht en regen. Wij raden regelmatig onderhoud aan, en bijzondere aandacht voor de bescherming van de artikelen in geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, plotselinge temperatuursveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duurzaamheid en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten, zelfs als ze worden beschermd door behandelingen en afwerkingen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite hebben alle artikelen technische gaten die nodig zijn voor het aanbrengen van beschermende behandelingen en afwerkingen. Het binnendringen van water in die gaten en de stagnatie ervan kunnen roest veroorzaken aan de interne delen van de leidingen.

Voor extra bescherming raden we het gebruik van speciale hoezen aan in het winterseizoen, 's avonds of bij frequente regenbuien. Als u dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan via het formulier "Informatie opvragen " .

Daarnaast is het product geschikt voor maritieme omgevingen, met zoutnevelomstandigheden en voor zwembadinrichting in aanwezigheid van chloor.
Voorzorgsmaatregelen: zorgvuldig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Om de artikelen in goede staat te houden, raden we aan om ze wekelijks te wassen met veel vers water om het zoutgehalte dat de neiging heeft de structuren aan te tasten zoveel mogelijk te elimineren.
Alleen zo weet u zeker dat u het product in de beste staat houdt.

Het biedt ruime mogelijkheden voor maatwerk wat betreft het type coating en structuur. U kunt kiezen uit een groot aantal stoffen.
Neem voor advies en / of gepersonaliseerde offertes contact met ons op via het specifieke formulier "Informatie opvragen".

Viadurini is de officiële dealer van de gehele Varaschin-merkcollectie.

Samenstelling stof:
  • Piper Lino, Ocean Canvas, Oscar wit, parel en wit Madras, Lopez zand, Sun white, Piper grey, Piper drop, Sun grey, Ice Stripes, Lopez Marble en Panama ash stripes: 100% massa geverfde pc.
  • Zijden telraam : 100% Virnyl PVC.
  • Marine beige: 100% PO (polyolefine).
  • Vogue: 97% PC (acryl), 3% andere in massa geverfde vezels.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief