AFGEPRIJSDE PRODUCTEN TOT 50%
klantenservice +39 0541.623760
Winkelwagen

Varaschin

Ontdek de geschiedenis van de toekomst: sinds 1969 het huwelijk tussen de oude vakmanschap en moderne esthetische oplossingen onderscheidt de realiteit van Varaschin, Venetiaanse leider in 'tuinmeubilair. De plot, eerste rotan en rieten en later synthetische materialen en de meest geschikte buiten, het is altijd de ziel van Varaschin productie, die in de loop der jaren wordt de onmiskenbare stilistische eigenschap en kwaliteitsborging.
Bij outdoor collecties worden toegevoegd die zowel binnen als contract, door de meest prestigieuze namen in de Italiaanse en internationale design ondertekend. Elk product lijn heeft zijn eigen geschiedenis en onderscheidend, maar de herinterpretatie van het perceel grafische teken is een stabiele onderneming die combineert en harmoniseert.
De aandacht voor detail, originaliteit en esthetische verfijning zijn andere belangrijke kenmerken van Varaschin creaties, waardoor ze uniek, verfijnd en elegant. De visie van een enkele harmonische ruimte, zowel in de thuisomgeving contract, inspireert meubels om te suggereren dat de uitbreiding en de fusie van de externe omgeving met de interne een, in een evenwichtige wisselwerking tussen lichtheid en comfort.

Verfijn uw zoekopdracht

Pagina 1 van 2:   1 2
Varaschin Babylon 2-zitsbank met een modern design
Varaschin

Varaschin Babylon 2-zitsbank met een modern design

€ 3.559,00 € 3.672,20 -3%
Pagina 1 van 2:   1 2