Varaschin - Tuinmeubelen met Modern Design Made in Italy

Luxe tuinmeubelen gemaakt in Italië met aandacht voor elk detail en met hoogwaardige materialen. Modern design voor een altijd trendy buitenmeubel.
96 Producten
Pagina 1 van 4

De luxe in moderne design tuinmeubelen made in Italy.

Varaschin  heeft met recht de leidende positie op het gebied van tuinmeubilair verdiend. Dit in 1969 opgerichte Venetiaanse bedrijf heeft het eeuwenoude vakmanschap op een slimme manier gecombineerd met de modernste esthetische oplossingen.

De sterke punten zijn altijd de aandacht voor detail geweest die hen ertoe heeft gebracht producten van de hoogste kwaliteit te verkrijgen, de esthetische verfijning, zichtbaar in elk artikel van hun collectie, geeft hun meubels voor het exterieur een verfijning en elegantie die uniek is en tenslotte de originaliteit ook dankzij aan hun samenwerking met belangrijke Italiaanse en internationale ontwerpers die de collecties niet alleen buitenshuis maar ook binnenshuis hebben ondertekend.

De favoriete materialen van dit bedrijf zijn het rotan en de rieten, synthetische materialen die dankzij hun weerstand tegen weersinvloeden zeer geschikt zijn voor de vervaardiging van tuinmeubelen . Elk van hun artikelen wordt gekenmerkt door de kruising van essentiële lijnen die het oppervlak verfraaien met boeiende geometrieën.

Viadurini is de officiële dealer van het merk Varaschin, onder de voorstellen die u op onze website vindt: uitschuifbare tafels zoals Dolmen met aluminium structuur, woonkamercomposities gemaakt van verschillende materialen zoals Babylon in aluminium en touw of Algarve in stof en aluminium. Naast ronde banken en fauteuils zoals de Summer Set Lounge in staal en stof.

Laat u verleiden door de lichtheid en het comfort van de kamers die zijn ingericht met de prachtige designmeubels ontworpen door Varaschin!

Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro