Made in Italy

Buitenstoel van technopolymeer Made in Italy 6 stuks - Piperita

  • Made in Italy
  • Code: PIPERITA
€ 375,30 € 469,12 -20%
Maatregelen Voet: 50x49 cm x h. zitting 47 cm x h. tot. 86 cm
Levertijden 4 weken

Moderne stoel voor binnen of buiten in 6-delig Made in Italy technopolymeer.

Zes fantastische stoelen met een modern, strak en charmant design. Elke stoel is verfijnd en omhullend en verwelkomt zijn gasten met eenvoud. De vorm van de zitting biedt uitstekend comfort en is ideaal voor in de woonkamer. De eigenaardigheid van deze stoelen is het materiaal waaruit ze bestaan, een met glasvezel versterkt technopolymeer waardoor ze op verschillende locaties kunnen worden gebruikt, van binnen tot buiten het huis en ze resistent en licht maken. De structuur is spuitgegoten met luchtvormtechniek. Elke stoel heeft een ontwerp dat is gericht op functionaliteit en essentie, beweegt licht en kan gemakkelijk worden gestapeld.

Het past zich aan elk gebruik aan, dankzij een essentieel en eigentijds ontwerp. Het stelt je op je gemak waar je het nodig hebt, in de warmte van het huis of onder de zon in de tuin. Een concessie aan comfort, met het gebruikelijke vleugje stijl. Hun veelzijdigheid in gebruik wordt bepaald door essentiële vormen en een minimaal ontwerp. Elke stoel leent zich om uw huis stijlvol en sober in te richten, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Stapelbaar tot 8 stuks.

Materialen :
- Shell: glasvezelversterkt technopolymeer
- van 6 stuks

Buitengewone objecten, die vorm krijgen vanuit de principes van schoonheid en functionaliteit. Een eindeloze zoektocht naar de perfectie van materie. Kwaliteit en stijl voor zelfgemaakte ontwerpen. Een team van architecten, ontwerpers, ingenieurs en gespecialiseerde adviseurs volgt elk afzonderlijk product gedurende de volledige productiecyclus, met behulp van een ambachtelijke geest van grootschalige productie. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk plastic element is voorzien van het identificatiemerk volgens de ISO11469: 2001-norm en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief