Made in Italy

Buitentafel Hpl Top of Keramiek Gemaakt in Italië - Plinto door Varaschin

  • Made in Italy
  • Code: PLINTOTAVOLO
€ 4.263,76
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal gebouchardeerd keramiek - hpl
Materiaal van de basis aluminium

Aluminium tuintafel met HPL of gebouchardeerd keramisch blad Made in Italy.

Buiteneettafel volledig gemaakt in Italië met een vierkante vorm met structuur in gepoedercoat aluminium en blad in hpl of gebouchardeerd keramiek, verkrijgbaar in twee verschillende maten . Dankzij zijn essentiële, veelzijdige en moderne stijl is deze tafel perfect om de inrichting van verschillende woonruimtes, zowel binnen als buiten, af te ronden en de esthetiek van de omgeving te verrijken met een vleugje persoonlijkheid.

De grote veelzijdigheid van het gebruik van dit product wordt gegeven door de materialen waarmee het is gemaakt waardoor het bijzonder solide en bestand is tegen slijtage en weersinvloeden, wat een praktisch steunvlak vormt en tegelijkertijd een uniek en verfijnd inrichtingsidee .

Beschikbare maten:
  • L 120 x P 120 x H 75,2 cm;
  • L 150 x P 150 x H 75,2 cm
Beschikbare afwerkingen:
  • denim structuur en grijs graniet gebouchardeerd keramiek blad;
  • zijdegrijze structuur en wit HPL blad met witte rand.
NB : de tafel is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleurencombinaties. Voor extra bescherming is de speciale afdekking die in het winterseizoen wordt aanbevolen bij frequente regenval op aanvraag verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen "


Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief