Made in Italy
Gratis uitgaven

Chromen handdoekverwarmer tot 486 Watt Made in Italy - Padua

  • Made in Italy
  • Code: PADOVA
€ 798,90 € 887,66 -10%
Materiaal Staal
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar

Hydraulische handdoekwarmer van verchroomd staal Gemaakt in Italië.

Deze hydraulische radiator made in Italy kenmerkt zich door een eigentijdse stijl. Verchroomde stalen radiator die een vleugje elegantie aan je huis geeft. Het bijzondere van deze radiator is dat alle lasnaden met de hand worden gedaan .

Verkrijgbaar in verschillende maten, kies degene die het beste bij u en uw behoeften past!

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Materiaal:
  • Staal.
NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen schrijf ons in het formulier "Informatie aanvragen".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder metselwerk of sanitaire ingrepen, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparingen, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en het aanvragen van offertes die gemakkelijk en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.

De unie tussen de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxe e-commerce voor thuis geeft leven aan een collectie van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de stralende elementen omverwerpen en zo origineel en creatief creëren in staat om elke ruimte te verfraaien en in te richten. De collectie is rechtstreeks geïnspireerd op hedendaagse kunst en de laatste trends in heel Europa. De materialen? Alleen het beste, zoals gezegd, van Italiaanse origine en handgemaakt laswerk van alle metaallegeringen.
Weer een technologische revolutie mogelijk met deze collectie is maatwerk. Vandaag zijn het de radiatoren die bij u passen!

Volledig op maat gemaakte kleuren, patronen, patronen en maten om geen metselwerk thuis te doen. Ten slotte kunnen alle gemaakte producten worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun coating circuleert namelijk meer water en geeft het product dus meer warmte af. Het vermogen varieert van 200W tot 480W. Veelzijdig in zijn locatie en ook ideaal voor grote omgevingen vanwege de warmteopbrengstkenmerken met minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro