Made in Italy

Console met 2 laden in gepatineerd walnoothout Made in Italy - Dedalo

  • Made in Italy
  • Code: DEDALO
€ 419,73 € 524,66 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) tweeënnegentig
Diepte (cm) 39
Hoogte (cm) 78

Gemaakt in Italië houten binnenconsole

Console met structuur van massief toulipierhout, rugleuning van populierenmultiplex , toulipier gefineerde panelen met 2 lades volledig gemaakt in Italië.
Deze console is tot stand gekomen dankzij de medewerking van deskundig personeel, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige meubelaccessoires, met altijd het oog gericht op de eigenaardigheid van de Italiaanse ambachtelijke traditie. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt het werk met de grootste zorg en professionaliteit met de hand uitgevoerd.

Finish:
  • gepatineerde walnoot
Dimensies:
  • Lengte 92cm
  • Diepte 39 cm
  • Hoogte 78 cm
SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief