Made in Italy

Design bladwandkandelaar in wit keramiek en slak - slakdecoratie

  • Made in Italy
  • Code: LUMACHINA
€ 605,40 € 756,75 -20%
Materiaal aluminium en keramiek
Kleur Wit
Levertijden 3/4 werkweken
Type stopcontact 3000K leiden
Lengte (cm) 30, accessoire 10
Diepte (cm) 17, accessoire 4
Hoogte (cm) 20, accessoire 5
16,8 W - 1920 lumen

Wandlamp in wit aluminium met lumanca keramiek accessoire, modern design gemaakt in Italië.

Deze originele en unieke wandlamp personaliseert de muur met zijn naturalistische en moderne ontwerp dat een blad voorstelt dat wordt opgegeten door het langzame dier ernaast.
Het complement wil de authenticiteit en de duizend tinten benadrukken die de persoonlijkheid van elk karakteriseren, door de weergave van lichtgevende elementen met een uniek en innovatief ontwerp.

De lamp is gemaakt van wit aluminium en het slakvormige accessoire van ondoorzichtig wit keramiek, voor een geheel Italiaans design dat door onconventionele experimenten en continu onderzoek tussen traditie en moderniteit kan verbazen, durven en prikkelen. waardoor u uw emoties kunt uiten door een origineel en persoonlijk decoratief gebruik van licht.

De collectie wil een uitnodiging zijn om zonder angst of angst jezelf te zijn, je ware identiteit te bevrijden en stereotypen uit te dagen.
Opgedragen aan al diegenen die van expressieve vrijheid houden en die hun stijl met vrijheid en energie tot uitdrukking brengen, ervoor kiezen om het hart te volgen en in empathie te leven, vrij van alledaagsheid en patroon.

Technische kenmerken:
  • Led inbegrepen
  • Type bron: 16,8W LED, 24V 1920 lumen, 3000K CRI ≥80 - klasse A +
NB : indien u de muur wenst te decoreren met meer slakvormige accessoires, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief