Made in Italy

Design bloemenvaas in terracotta met schotel Made in Italy - Ettie

  • Made in Italy
  • Code: ETTIE
€ 224,54 € 280,68 -20%
Materiaal Terracotta
Levertijden 7 dagen product op voorraad / 4 weken product op bestelling
Lengte (cm) 29
Diepte (cm) 29
Hoogte (cm) 19

Bloemenvaas gemaakt van terracotta met schotel Made in Italy.

Deze productlijn is ontworpen en gebouwd door Italiaanse ambachtslieden met materialen die zijn gekozen om een 100% made in Italy product te garanderen dankzij het dichte netwerk van laboratoria verspreid over het Italiaanse grondgebied die Italiaanse uitmuntendheid vertegenwoordigen in het creëren van handgemaakte producten van hoge kwaliteit . . Het zijn producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en om een sterke persoonlijkheid te hebben die discreet deel kan uitmaken van ieders dagelijkse leven en daarom wordt elk product gekenmerkt door zijn eigen autonomie waardoor het zich kan aanpassen aan zeer verschillende inrichtingssituaties. onder hen, van de meest klassieke tot de meest moderne, altijd zijn ruimte en de perfecte locatie te vinden.

Decoratieve bloemenvaas handgemaakt met hoogwaardige grondstoffen en gekenmerkt door vormen die geïnspireerd zijn op de klassieke vormen van tuinpotten.
Deze prachtige vaas is gemaakt van terracotta en bevat ook een praktische schotel, ook in terracotta, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik in tuinen of terrassen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief