Made in Italy

Design stoel in eiken of wengè hout met Italiaans luxe kussen - Rimmel

  • Made in Italy
  • Code: RIMMEL
€ 1.567,84 € 1.959,80 -20%
Levertijden 15 werkdagen vanaf besteldatum
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 63 cm
Diepte (cm) 55 cm
Hoogte (cm) 84 cm

Luxe design woonkamerstoel in staal en eiken of wengé hout made in Italy.

Het polyvalente ontwerp van deze woonkamerstoel wordt gekenmerkt door zijn bijzondere vermogen om verschillende soorten omgevingen met stijl en elegantie in te richten.
Iconisch en verfijnd, de zachte en golvende lijnen van de schaal bepalen een harmonieus beeld dat wordt benadrukt door het gebruik van hout dat verkrijgbaar is in twee verschillende afwerkingen.

De finishing touch wordt gegeven door het zachte sponskussen bedekt met leer dat, als de kers op de taart, het ontwerp en het comfort van het stuk compleet maakt.

Technische kenmerken:
  • Schaal: Eendelige schaal in gebleekt eiken of wengè multiplex, met zitting in spons bedekt met stof.
  • Onderstel: 4 spinpoten in stalen buis, verchroomde afwerking, draaibaar.
  • Voeten: Voeten in thermoplastisch polymeer, h. 25 of 40 mm, chromen afwerking.
Het productieproces vindt plaats met volledige inachtneming van ecologische duurzaamheid door vanaf het begin een groot deel van de gerecyclede grondstof te selecteren.
Bovendien omvat de kwaliteit van de 100% Made in Italy met trots de richtings- en ontwerpsystemen, evenals de operationele en productie, om een ergonomisch product en waarde te garanderen.

Het ontwerp van een ergonomische stoel vereist in feite een grondige kennis van de anatomisch-fysiologische en psychologisch-cognitieve kenmerken van de mens om het volledige welzijn van de werknemer te bevorderen.
Dankzij continu onderzoek en technologische innovaties is een gecertificeerde hoogwaardige stoel geboren, ontworpen rond de mens en zijn werkomgeving.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief