Made in Italy

Design Varaschin Emma outdoorzetel in aluminium en stof

  • Made in Italy
  • Code: EMMAPL5
€ 1486,71
Maatregelen L 57 x D 55 x H 82 cm H zitting 46 cm
Levertijden 30 werkdagen
Lichaamsmateriaal aluminium
Varaschin Emma tuinzetel in zijdegrijs aluminium en stof
Een breed scala aan stoffen en kleuren en verschillende kleuren zijn beschikbaar voor de structuur. Voor informatie en / of offertes, aarzel niet om ons te contacteren.

Emma is een buitenzetel die wordt gekenmerkt door een met aluminium beklede rugleuning in stof.
Het komt ook met aluminium benen geschilderd in zijdegrijs en een zitplaats bekleed in weefsel met een polypropyleen zitplaats structuur.
Dankzij het openhartige, schone en elegante ontwerp is het perfect voor het decoreren van buitenomgevingen zoals terrassen, zwembaden, tuinen; maar het vindt ook een perfecte plaatsing in de woonkamer.

Onderhoud: De collectie ondersteunt zonlicht en regen. We raden regelmatig onderhoud aan, en bijzondere aandacht aan de bescherming van de items in het geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, temperatuurveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duur en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten, hoewel beschermd door behandelingen en afwerkingen geschikt voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite hebben alle artikelen technische gaten die nodig zijn voor de toepassing van beschermende behandelingen en afwerkingen. De introductie van water in die gaten en de stagnatie ervan kan roest in de leidingen veroorzaken.

Voor extra bescherming raden we aan de juiste covers te gebruiken in het winterseizoen, 's avonds, of in geval van frequente regenbuien. Als u een dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan.

Bovendien is het product geschikt voor maritieme omgevingen, zoutsproeiomstandigheden en meubels aan het zwembad in de aanwezigheid van chloor.
Voorzorgsmaatregelen: nauwkeurig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Het is raadzaam om de artikelen altijd in goede staat te houden om ze wekelijks te wassen met overvloedig zoet water om zo veel mogelijk het zoutgehalte te elimineren dat de structuren neigt aan te vallen.
Dit is de enige manier om het product in de beste staat te houden.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro