Made in Italy

Dressoir met 2 deuren en 2 laden in wit gelakt hout Made in Italy - Loko

  • Made in Italy
  • Code: LOKO
€ 1.531,34 € 1.914,18 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 124
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 97

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met structuur in Tanganyika/toulipier gefineerde houtdeeltjes , frames in toulipier/ayous , bodems en ruggen in MDF en multiplex met 2 deuren en 2 lades geheel Made in Italy.
Dankzij de eenvoudige en verfijnde afwerking is hij perfect geschikt om de inrichting van elke woonomgeving te completeren en de gebruiker te helpen de voorwerpen binnenin op orde te houden en te herschikken. Lineair ontwerp en functionaliteit zijn in balans om een element te creëren dat aan ieders behoeften en wensen voldoet.

Finish:
  • wit gelakt
Dimensies:
  • Lengte 124cm
  • Diepte 52 cm
  • Hoogte 97 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief