Made in Italy

Dressoir van gepatineerd notenhout met 4 deuren en 2 laden Made in Italy - Zinsi

  • Made in Italy
  • Code: ZINSI
€ 3.528,44 € 4.410,55 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 245
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 110

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met massieve delen in ayous en linde, spaanplaatpanelen met toulipier/tanganyika/populierfineer met 2 deuren die elk 1 plank afsluiten en 2 lades.
Dit meubelstuk bevat alle eenvoud en elegantie van de klassieke stijl . De meestervaklieden wijdden zich met zorg en aandacht aan de creatie van elk detail om de kwaliteit van Made in Italy te garanderen. Het doel van dit element is om de klant te helpen alle voorwerpen op orde te houden en ze binnen op te bergen, zodat ze altijd bij de hand zijn.

Finish:
  • gepatineerde walnoot
Dimensies:
  • Lengte 245 cm
  • Diepte 52 cm
  • Hoogte 110 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief