Made in Italy

Moderne design eettafel van travertin steen Narciso, 200x100 cm

  • Made in Italy
  • Code: NARCISO
€ 6.453,07 € 8.066,34 -20%
Materiaal Travertijn steen
Maatregelen 200x100x74cm
Levertijden 5/7 werkweken *levertijden kunnen oplopen indien het product niet op voorraad is
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Moderne design eettafel van travertin steen Narciso, 200x100 cm
De eettafel Narciso is volledig handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen. Het elegante ontwerp zal uw eetkamer of uw keuken op een unieke manier inrichten.

Travertijn is een crèmekleurige steen en het is solide en duurzaam. Mat afwerking. Het wordt gekenmerkt door een sterke weerstand tegen atmosferische en chemische middelen en ook tegen temperatuurschommelingen.
Herkomst: Cave of Tivoli (Lazio - IT)

Dit product is handgemaakt in Italië.
U kunt dit item aanpassen aan uw behoeften: vraag ons om een offerte.

Deze tafelscollectie is gemaakt door deskundige vakmensen die beschikken over een lange ervaring op het gebied van het behandelen en vervaardigen van stenen, met name het marmer en de travertijnsteen. Al deze artikelen zijn handgemaakt in Italië , in de provincie Pisa.
Deze collectie bevat een breed scala aan tafels met verschillende kleuren en materialen, maar biedt u ook de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen te vragen, die dezelfde hoge kwaliteitsnormen garanderen. Onze ambachtslieden gebruiken hun hele eigen ervaring om de beste inrichtingsoplossingen te plannen en te bedenken om aan een specifieke behoefte te voldoen.
Door een item van Viadurini Collezione Living te kiezen, wendt u zich tot serieuze en professionele ambachtslieden die geavanceerde technologische hulpmiddelen gebruiken om een resultaat te bereiken dat precies overeenkomt met de wensen van de klant.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief