Eettafel Uitschuifbaar tot 200 cm met porseleinen steengoed blad - Borgona

  • Code: BORGONA
€ 2.084,37 € 2.605,47 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
Top materiaal Porseleinen aardewerk
Materiaal van de basis Metaal
Lengte (cm) 140/200
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 76

Uitschuifbare eettafel van porselein met marmereffect.

Uitschuifbare eettafel tot 200 cm met blad van porselein met marmereffect en antraciet gelakt metalen onderstel. Dankzij zijn elegante ziel en zijn varianten is het mogelijk om het in elke huiselijke omgeving te plaatsen en het in te richten met stijl, modern en origineel design. In geopende toestand biedt het blad plaats aan maximaal 8 personen, waardoor het een perfect inrichtingsidee is voor wie graag lunches en diners met vrienden organiseert.

Een bijzonder modern meubelstuk, ideaal voor wie op zoek is naar elegantie en functionaliteit in één product. Het verfijnde blad geeft de tafel een imposante stijl die dankzij zijn grote formaat de hoofdrol in de kamer kan veroveren. De esthetiek wordt verrijkt en uniek gemaakt door de specifieke vorm van de basis die stevigheid en stevigheid aan het product geeft en een vleugje exclusieve persoonlijkheid geeft aan het uiteindelijke ontwerp.

Beschikbare topafwerkingen:

  • Wit marmer;
  • grijs marmer.
NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief